Kontakt

  • Namn
  • E-mail
  • Telefon
  • Meddelande

Kontaktpersoner

Veli

VD

Veli har erfarenheter inom ledande positioner på stora anläggningsprojekt. Kunskaper inom kalkyl, KMA, betong och sprängning.

076-890 33 30

Maria

KMA-ledare

Maria har jobbat med det mesta inom KMA-området. Från tillståndsansökningar till provtagningar och är certifierad kontrollansvarig PBL och har grundkurser i betong och sprängning.

076-890 33 33

Jon Willberg

Inom produktion

Jon utgår från Finland, där han är bosatt. Jon har jobbat med många olika uppgifter inom främst tunnelbyggnation. Han har jobbat i Sverige, Finland och är nu vår expert inom berg samt produktionsplanerare i tunnelrenoveringsprojektet. Han har utbildning inom sprängteknik och är kunnig inom berg. Jon hjälper oss med anbud och utredningar.

076-890 33 05

Zyta Pollak Grgic

KMA- ingenjör

Zyta har ingenjörsexamen inom miljö och samhällsbyggnad från både Polen och Sverige, och kommer hos oss att jobba med alla bitar inom byggprocessen som projektingenjör. Hon jobbar som uthyrd KMA- ingenjör i en av arbetstunnlarna till tunnelbanan.

Zyta är för tillfället föräldraledig och återkommer i tjänst på vården 2020.

076-898 23 32

Damian Zagorski

Arbetsledare/Platschef

Damian rekryterade vi i december 2016. Han hade då jobbat i Sverige i några månader som arbetsledare i annat företag. Damian är utbildad ingenjör i Polen och har hos oss börjat som arbetsledare, men är numera produktionsledare för Implenia i projekt Getingmidjan.

076-898 23 33

Marika Maschorov

Ekonomi och HR

Marika kommer närmast från ett byggföretag där hon satt med ekonomi och HR.

Hos oss kommer hon fortsätta i samma roll och hjälpa oss med alla våra anställda och se till att pengarna rullar på korrekt sätt

0768982335